Jumppien sisällötHIIT: Sykettä ja lihaskuntoa nostava kunnon hikitreeni, jossa harjoitellaan oman kehon painolla. Sisältää intervelleina tehtäviä liikepattereita. Ohjaaja näyttää, miten liikkeet voi tehdä kevyemmin tai haastavammin. Liikutaan askeltaen, ja koko treenin voi tehdä hyppimättä.

TANSSIMIX: Tanssillinen jumppa nuorille ja aikuisille. Hauska ja hikinen tunti, joka koostuu helpoista, eri tanssilajeja hyödyntävistä ja sekoittavista lyhyistä tanssisarjoista. Tunnilla saat helposti ja huomaamattomasti hien pintaan. Lopuksi lyhyt baletillinen lihaskunto-/venyttelyosuus.

SOHVAPERUNAJUMPPA: Matalan kynnyksen jumppa, jossa tehdään helppoja liikkeitä.

LAVIS-LAVATANSSIJUMPPA: Lavis-lavatanssijumppa on hauskaa, helppoa ja rytmikästä liikuntaa, jossa otetaan lavatanssiaskeleita ja nautitaan liikkumisen riemusta.

KEHONHUOLTO JA VENYTTELY: Kehoa huolletaan toiminnallisin venytyksin, liikkuvuusharjoituksin, kehonhallintaa harjoittamalla. Venyttelyssä käytetään erilaisia venytystekniikoita. Sopii kaikille!

KAHVAKUULA: Kokonaisvaltaista treeniä.Vahvistaa sekä hitaita että nopeita lihassoluja.Treenaa ryhdistävää lihaskorsettia.
Antaa sekä voimaa että kestävyyttä.

LASTENTANSSI (3-6 v): Balettiin pohjautuva tanssillinen jumppa tytöille ja pojille. Tunnilla opetellaan baletin perusliikkeitä ja musiikin mukana liikkumista. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena jumppa- / tanssipuku tai muu asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut tai paljaat varpaat. On toivottavaa, että lapsi käy vessassa ennen tunnin alkua. Huom! Samalla 20€ kausimaksulla voi käydä myös Lastenjumpassa!

HARRASTELENTOPALLO: Harrastelentopalloa naisille ja miehille. Mukavaa palloilua, ei niin tosissaan ja hampaat irvessä, vaan leppoisin mielin. 

ÄIJÄSÄBÄ: Salibandyhöntsäilyä, eli tuttavallisemmin sählyä. Mukana on kaikkenikäisiä miehiä. Koko sali on käytössä, joten takuulla tulee hikikin. Mailoja löytyy koulun varastosta, jos ei ole omaa. 

 

 

Aiemmat (ei syyskaudella 2020)

ÄITI-VAUVA-JUMPPA: Äidin kaveriksi sopii vauva, jota jaksaa kanniskella. (Ohjaajan oma vauva on yksivuotias). Vauva toimii painona esimerkiksi kyykyissä. Erilaisia lihaskuntoliikkeitä tehdään hitaassa tempossa ja niin, että koko vartalo saa liikettä. Jokaisessa liikkeessä keskitytään sisäisiin vatsalihaksiin ja coreen. Jos vatsalihaksissa on vielä erkaumaa, tämä otetaan huomioon liikkeissä. Loppuvenyttelyssä pääpaino keskivartalon kiertovenytyksissä. Mukaan voi tulla myös ilman vauvaa, jos synnytyksen jälkeen ei vielä uskalla osallistua muihin jumppiin.

KUNTOSALICIRKUIT: Tehokasta kiertotreeniä ohjatusti kuntosalilaitteilla. 

LASTENJUMPPA (5-8 v): Hauskaa liikkumista ryhmässä leikkien, oman kehon, telineiden ja välineiden avulla. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut (ei sisäliikuntakenkiä). Juomapullo, jossa vettä, olisi suositeltavaa olla mukana. Ennen tuntia on hyvä käydä vessassa. Huom! Samalla 20€ kausimaksulla voi käydä myös Lastentanssissa!

KUNTOMIX: Kuntomixissä kehitetään lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu erilaisten välineiden, kuten levytangon, levypainojen ja steppilaudan avulla, ja jokainen voi valita itselleen sopivat painot. Tunnille mukaan iloinen mieli ja jalkaan mahdollisimman matalapohjaiset kengät, joissa ei mielellään ole vaimennuksia.