Jumppien sisällötBODYMIX: Kaikille sopiva, helppo, mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Aloitetaan kehonpainolla, lisäten erilaisia välineitä tehostamaan lihaskuntoliikkeitä. Tehdään 2 kertaa sama ohjelma ja sitten vaihdetaan uuteen välineeseen. Tällä tunnilla mennään hyvällä ja rennolla fiiliksellä, jokainen oman kuntonsa mukaan.

KEHONHUOLTO: Parannetaan kehonhallintaa, lisätään kehon liikkuvuutta, huolletaan kehoa. Liikkeet myös rentouttavat kehoa ja lisäävät nivelten liikkuvuutta sekä hyvää oloa päästä varpaisiin. Sopii kaikille!

HIIT: Erinomainen peruskuntoa ja jaksavuutta lisäävä treeni. Hapenottokykysi lisääntyy ja painon hallinta on helpompaa. Sykettä ja lihaskuntoa nostava kunnon hikitreeni, jossa harjoitellaan oman kehon painolla. Sisältää intervalleina tehtäviä liikepattereita, jotka toistetaan kahteen kertaan. Ohjaaja näyttää, miten liikkeet voi tehdä joko kevyemmin tai haastavammin. Liikutaan askeltaen ja hyppien, mutta koko treenin voi tehdä myös täysin hyppimättä. Jokainen tekee treenin omaa kuntoaan kuunnellen ja lisää tehoja sitä mukaa, kun kehitystä tulee!

LAVIS-LAVATANSSIJUMPPA: Lavis-lavatanssijumppa on hauskaa, helppoa ja rytmikästä liikuntaa, jossa otetaan lavatanssiaskeleita ja nautitaan liikkumisen riemusta.

LASTENJUMPPA (5-8 v): Hauskaa liikkumista ryhmässä leikkien, oman kehon, telineiden ja välineiden avulla. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut (ei sisäliikuntakenkiä). Juomapullo, jossa vettä, olisi suositeltavaa olla mukana. Ennen tuntia on hyvä käydä vessassa. Tämän tunnin tavoite on tuoda liikkumisen iloa! Soveltuu kaikille!

HARRASTELENTOPALLO: Harrastelentopalloa naisille ja miehille. Mukavaa palloilua, ei niin tosissaan ja hampaat irvessä, vaan leppoisin mielin! 

KUNTOSALICIRCUIT: Tehokasta kiertotreeniä ohjatusti kuntosalilaitteilla.

ÄIJÄSÄBÄ: Salibandyhöntsäilyä, eli tuttavallisemmin sählyä. Mukana on kaikenikäisiä ja tasoisia pelaajia. Koko sali käytössä, joten takuulla tulee hikikin. Mailoja löytyy koulun varastosta jos ei löydy omaa.

 

 

Aiemmat jumpat, ei kevätkaudella 2023

KAHVAKUULA: Kokonaisvaltaista treeniä.Vahvistaa sekä hitaita että nopeita lihassoluja.Treenaa ryhdistävää lihaskorsettia.
Antaa sekä voimaa että kestävyyttä. 

ÄITI-VAUVA-JUMPPA: Äidin kaveriksi sopii vauva, jota jaksaa kanniskella. (Ohjaajan oma vauva on yksivuotias). Vauva toimii painona esimerkiksi kyykyissä. Erilaisia lihaskuntoliikkeitä tehdään hitaassa tempossa ja niin, että koko vartalo saa liikettä. Jokaisessa liikkeessä keskitytään sisäisiin vatsalihaksiin ja coreen. Jos vatsalihaksissa on vielä erkaumaa, tämä otetaan huomioon liikkeissä. Loppuvenyttelyssä pääpaino keskivartalon kiertovenytyksissä. Mukaan voi tulla myös ilman vauvaa, jos synnytyksen jälkeen ei vielä uskalla osallistua muihin jumppiin.

KUNTOSALICIRKUIT: Tehokasta kiertotreeniä ohjatusti kuntosalilaitteilla. 

LASTENTANSSI (3-6 v): Balettiin pohjautuva tanssillinen jumppa tytöille ja pojille. Tunnilla opetellaan baletin perusliikkeitä ja musiikin mukana liikkumista. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena jumppa- / tanssipuku tai muu asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut tai paljaat varpaat. On toivottavaa, että lapsi käy vessassa ennen tunnin alkua. Huom! Samalla 20€ kausimaksulla voi käydä myös Lastenjumpassa!

KUNTOMIX: Kuntomixissä kehitetään lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu erilaisten välineiden, kuten levytangon, levypainojen ja steppilaudan avulla, ja jokainen voi valita itselleen sopivat painot. Tunnille mukaan iloinen mieli ja jalkaan mahdollisimman matalapohjaiset kengät, joissa ei mielellään ole vaimennuksia.

TANSSIMIX: Tanssillinen jumppa nuorille ja aikuisille. Hauska ja hikinen tunti, joka koostuu helpoista, eri tanssilajeja hyödyntävistä ja sekoittavista lyhyistä tanssisarjoista. Tunnilla saat helposti ja huomaamattomasti hien pintaan. Lopuksi lyhyt baletillinen lihaskunto-/venyttelyosuus.

SOHVAPERUNAJUMPPA: Matalan kynnyksen jumppa, jossa tehdään helppoja liikkeitä.