Jumppien sisällöt

 

LASTENJUMPPA (5-9 v): Hauskaa liikkumista ryhmässä leikkien, oman kehon, telineiden ja välineiden avulla. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut (ei sisäliikuntakenkiä). Juomapullo, jossa vettä, olisi suositeltavaa olla mukana. Ennen tuntia on hyvä käydä vessassa. Tämän tunnin tavoite on tuoda liikkumisen iloa! Soveltuu kaikille! Tunnin ohjaa Anton Leppälä.

 

RETROSTEPPI: Pitkän tauon jälkeen valikoimaamme saadaan jälleen ilottelua step-laudoilla! Mukavaa ja tehokasta samaan aikaan, tällä tunnilla treenataan helpoin askelkuvioin! Tunti on suunnattu niin vasta-alkajille kuin lajin pariin palaaville steppailijoille! Tunnin ohjaa Pirjo Latva-Mantila.

 

HARRASTELENTOPALLO: Harrastelentopalloa naisille ja miehille. Mukavaa palloilua, ei niin tosissaan ja hampaat irvessä, vaan leppoisin mielin! Tunnin ohjaa Niina Rantakoski.

 

ÄIJÄSÄBÄ: Kaikille lajista kiinnostuneille säbäilijöille. Tunnilla pelaillaan mukavassa ja rennossa hengessä, yhdessäolosta nauttien! Voit tulla mukaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelannut. Tunnin ohjaa Janne Lehtonen. 

 

LAVIS-LAVATANSSIJUMPPA: Lavis-lavatanssijumppa on hauskaa, helppoa ja rytmikästä liikuntaa, jossa otetaan kokeneen ohjaajan viemänä lavatanssiaskeleita ja nautitaan liikkumisen riemusta! Tunnin ohjaa Saija Syväluoma.

 

KUNTOSALI-CIRCUIT: Kiertoharjoittelua kuntosalilaitteilla kaikenikäisille.Tunnilla on aluksi lyhyt lämmittely ja lopuksi nopeat venyttelyt. Kunkin tunnin alussa käydään läpi laitteilla tehtävät liikkeet ja tarvittaessa niihin saa ohjausta myös tunnin aikana. Tunnilla kehitetään ja ylläpidetään voimaa sekä toimintakykyä. Soveltuu hyvin sinulle, joka kaipaat ohjausta kuntosalitreeniin ja/tai ryhmähenkeä ja yhdessä tekemistä! Tunnin ohjaa Emma Luoma-Nirva. 

 

KUNTOJUMPPA: Kaikille ja kaikenikäisille sopiva, helppo perusjumppa. Tunti sisältää alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Liikkeitä tehdään niin oman kehon painolla kuin välineillä tehostaen. Tällä tunnilla mennään hyvällä ja rennolla fiiliksellä, jokainen oman kuntonsa mukaan. Tunnin ohjaa Cami Ravi-Pietilä.

 

 


Vanhemmat jumpat, ei kaudella 2023-2024


BODYMIX: Kaikille sopiva, helppo, mutta tehokas perusjumppa. Tunti sisältää alkulämmittelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden ja lopuksi venyttelyt. Aloitetaan kehonpainolla, lisäten erilaisia välineitä tehostamaan lihaskuntoliikkeitä. Tehdään 2 kertaa sama ohjelma ja sitten vaihdetaan uuteen välineeseen. Tällä tunnilla mennään hyvällä ja rennolla fiiliksellä, jokainen oman kuntonsa mukaan.

KEHONHUOLTO: Parannetaan kehonhallintaa, lisätään kehon liikkuvuutta, huolletaan kehoa. Liikkeet myös rentouttavat kehoa ja lisäävät nivelten liikkuvuutta sekä hyvää oloa päästä varpaisiin. Sopii kaikille!

HIIT: Erinomainen peruskuntoa ja jaksavuutta lisäävä treeni. Hapenottokykysi lisääntyy ja painon hallinta on helpompaa. Sykettä ja lihaskuntoa nostava kunnon hikitreeni, jossa harjoitellaan oman kehon painolla. Sisältää intervalleina tehtäviä liikepattereita, jotka toistetaan kahteen kertaan. Ohjaaja näyttää, miten liikkeet voi tehdä joko kevyemmin tai haastavammin. Liikutaan askeltaen ja hyppien, mutta koko treenin voi tehdä myös täysin hyppimättä. Jokainen tekee treenin omaa kuntoaan kuunnellen ja lisää tehoja sitä mukaa, kun kehitystä tulee!

KAHVAKUULA: Kokonaisvaltaista treeniä.Vahvistaa sekä hitaita että nopeita lihassoluja.Treenaa ryhdistävää lihaskorsettia.
Antaa sekä voimaa että kestävyyttä. 

ÄITI-VAUVA-JUMPPA: Äidin kaveriksi sopii vauva, jota jaksaa kanniskella. (Ohjaajan oma vauva on yksivuotias). Vauva toimii painona esimerkiksi kyykyissä. Erilaisia lihaskuntoliikkeitä tehdään hitaassa tempossa ja niin, että koko vartalo saa liikettä. Jokaisessa liikkeessä keskitytään sisäisiin vatsalihaksiin ja coreen. Jos vatsalihaksissa on vielä erkaumaa, tämä otetaan huomioon liikkeissä. Loppuvenyttelyssä pääpaino keskivartalon kiertovenytyksissä. Mukaan voi tulla myös ilman vauvaa, jos synnytyksen jälkeen ei vielä uskalla osallistua muihin jumppiin.

KUNTOSALICIRKUIT: Tehokasta kiertotreeniä ohjatusti kuntosalilaitteilla. 

LASTENTANSSI (3-6 v): Balettiin pohjautuva tanssillinen jumppa tytöille ja pojille. Tunnilla opetellaan baletin perusliikkeitä ja musiikin mukana liikkumista. Tunnilla ollaan ilman vanhempaa. Vaatetuksena jumppa- / tanssipuku tai muu asu, jossa on helppo liikkua sekä pehmeät tossut tai paljaat varpaat. On toivottavaa, että lapsi käy vessassa ennen tunnin alkua. Huom! Samalla 20€ kausimaksulla voi käydä myös Lastenjumpassa!

KUNTOMIX: Kuntomixissä kehitetään lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu erilaisten välineiden, kuten levytangon, levypainojen ja steppilaudan avulla, ja jokainen voi valita itselleen sopivat painot. Tunnille mukaan iloinen mieli ja jalkaan mahdollisimman matalapohjaiset kengät, joissa ei mielellään ole vaimennuksia.

TANSSIMIX: Tanssillinen jumppa nuorille ja aikuisille. Hauska ja hikinen tunti, joka koostuu helpoista, eri tanssilajeja hyödyntävistä ja sekoittavista lyhyistä tanssisarjoista. Tunnilla saat helposti ja huomaamattomasti hien pintaan. Lopuksi lyhyt baletillinen lihaskunto-/venyttelyosuus.

SOHVAPERUNAJUMPPA: Matalan kynnyksen jumppa, jossa tehdään helppoja liikkeitä.