Jumppien sisällöt 

KUNTOPUMPPI: Kuntopumpissa kehitetään lihaskestävyyttä. Harjoittelu tapahtuu levytangon, levypainojen ja steppilaudan avulla, ja jokainen voi valita itselleen sopivat painot. Ensin opetellaan perusliikkeitä, kuten rinnalleveto, etu- ja takakyykyt, myös pystysoutu, kiertoja maastavetoja, tempausta.. Liikkeet tehdään rauhallisesti, mitään askelsarjoja ei ole. Tunnille mukaan iloinen mieli ja jalkaan mahdollisimman matalapohjaiset kengät, joissa ei mielellään ole vaimennuksia.

SOHVAPERUNAJUMPPA: Matalan kynnyksen jumppa, jossa tehdään helppoja liikkeitä.

VENYTTELY JA KEHONHUOLTO: Kehoa huolletaan toiminnallisin venytyksin, liikkuvuusharjoituksin, kehonhallintaa harjoittamalla. Venyttelyssä käytetään erilaisia venytystekniikoita. Sopii kaikille!

PERHEJUMPPA: Alkuvauhti. Kehoteho ja musiikkileikkejä. Lopputuokio.

KAHVAKUULA: Kokonaisvaltaista treeniä.Vahvistaa sekä hitaita että nopeita lihassoluja.Treenaa ryhdistävää lihaskorsettia.
Antaa sekä voimaa että kestävyyttä.

LAVIS- lavatanssijumppa: Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Paria ei tarvita.

HARRASTELENTOPALLO: Harrastelentopalloa naisille ja miehille. Mukavaa palloilua, ei niin tosissaan ja hampaat irvessä, vaan leppoisin mielin. 

KUNTOSALICIRKUIT: Tehokasta kiertotreeniä ohjatusti kuntosalilaitteilla.