Kevään 2024 jumpat alkaneet hienosti!

18.1.2024

Jumppakalenteri kevät 2024
Jumppakalenteri kevät 2024

Kevätkausi 2024 on saatu Rivakattarilla käyntiin hienosti!

 

Jumpat käynnistyivät pääosin viikolla 2, valikoimasta pari jumppaa alkaa vähän myöhemmin. Emman kuntosalicircuitissa oli tänään to 18.1. kevään ensimmäinen treenipäivä ja Saijan Lavis starttaa keskiviikkona 21.2.klo 18.00 Syreenin salissa. 

 

Samalla jumppakattauksella mennään kuin syksyllä, joten valikoimasta löytyy kaikille jotain. Lapset, naiset ja miehet on kaikki huomioitu!

 

Todella tykätty RetroSteppi ja Lastenjumppa yhdistelmä mahdollistaa myös kiireisten perheenäitien liikkumisen. Anton leikittää ja pitää huolta lapsista samalla, kun äidit jumppaavat Pirjon johdolla salin toisella puolella! 

 

Camin kuntojumppa sunnuntaisin kokoaa yhteen matalalla kynnyksellä kaikki liikkumisesta kiinnostuneet. Vaikka olisit aivan vasta-alkaja, täällä pärjäät varmasti ja saat onnistumisia! Aivan ihana koko kehon kuntojumppa!

 

Niinan Harrastelentopalloilijat ja Jannen Äijäsäbäilijät kokoontuvat myös tiistai-iltaisin. Erinomaiset liikuntamuodot joukkue-urheilusta pitäville. Näihin toivotaan kovasti innokkaita liikkujia mukaan!

 

Ihanaa jumppailukevättä kaikille toivottaen,

Teuvan Rivakattarien johtokunta