Allas-Lavis ja Yogaia-virtuaalitunti syksyn uutuudet

22.8.2017

50 euron kausimaksulla saa jumpata peräti 16 viikkoa!

Syyskausi alkaa 28. elokuuta, eli viikolla 35, joka on valtakunnallinen voimisteluviikko. Viikon aikana sinulla on mahdollisuus tutustua Rivakattarien jumppatarjontaan ilmaiseksi. Ainoastaan ennakkoilmoittautumista vaativista, uimahallilla järjestettävistä jumpista peritään maksu jo ensimmäisellä viikolla.

Tämän syksyn uutuuksia ovat Saija Syväluoman ohjaama Allas-Lavis sekä Yogaia-virtuaalitunti.  

Allas-Lavis on vesiliikuntaa parhaimmillaan. Liikuntamuotona vesijumppa soveltuu kaikille. Vesi kannattaa kehoa painosta riippumatta ja antaa tehokkaan vastuksen, kuitenkaan niveliä rasittamatta. Vesiliikunta rentouttaa, lisää lihasten voimaa, kehittää kestävyyskuntoa ja hapenottokykyä.

Yogaia-virtuaalitunti on Rivakattarien ja Yogaia-nettijoogapalvelun yhteinen pilottikokokeilu, jossa kokeillaan, miten suomalainen nettijoogapalevelu toimii ryhmäliikunnassa. Jokaiselle tunnille valitaan 2-3 harjoitusta, joiden pituus voi olla 15-30 minuuttia.

Joogaharjoituksissa lähdetään liikkeelle aloittelijoille sopivista "tunneista". Rivakattaret on lupautunut raportoimaan pilottikokeilusta Yogaialle, joka saattaa julkaista kuulumisia Teuvan Yogaia -tunneilta. Teuvan Rivakattarien lisäksi pilottikokeilussa ei ole muita seuroja.

Yogaia-virtuaalijumppa on maksuton kokeilu, ja tunnit järjestetään Teakilla, jossa on käytössä tarkoitukseen soveltuvat laitteet.