Jumppasyksy herätti liikkujat

14.9.2015

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Jumppasyksy sai ihmiset liikkeelle taas sankoin joukoin, ja monissa jumpissa oli mukana jo yli 30 osallistujaa.

Jos et vielä viime viikolla ehtinyt jumppajunaan, aloittaminen ei ole myöhäistä vieläkään, eikä koko syksynä!

Osallistujia kaivataan lisää varsinkin maanantaisin kokoontuvaan isompien lasten liikuntatuntiin, joka on tarkoitettu 9-13-vuotiaille pojille ja tytöille. Kokeilevan, luovan tunnin ohjaa tanssitaiteilija Saila Reiniö.

Mukaan jumppajunaan ja koko jumppakalenterin tarjonnasta nauttimaan pääset, kun maksat kausimaksun Rivakattarien tilille. Lisätietoja löytyy vasemman palkin kohdasta Maksut. Kuittia tai muuta varmennusta vastaan saat kausipinssin. Nyt on mahdollisuus valita myös sekä syys- että kevätkauden maksu, eli molemmat voi hoitaa samalla vaivalla. Jos haluat käyttää kunto- tai liikuntaseteleitä, ohjaajat ottavat niitä sekä "täydennysmaksuja" vastaan jumpan alussa tai lopussa.

Tänään vuorossa..

Tänään maanantaina siis kello 17-18 luovaa liikuntaa 9-13-vuotiaille.
Kello 19 on vuorossa HIITmix, intervalliharjoitteluun perustuva tunti. Anitta määrää tahdin, joka on alussa hieman normaalia "kesympi", mutta kolmannen kerran jälkeen mennään täysillä! HIITmix kestää vain 45 minuuttia.
Samaan aikaan 19-20 kokoontuu myös MIESTEN jumppa Rainerin ohjauksessa. Jumppa sai paljon hyvää palautetta, ja moni jäi kunnon menoon koukkuun jo ekasta tunnista! 
Ota siis mies mukaan ja lähtekää yhdessä jumppaamaan!